top of page

Optika

 

Ukoliko želite vid korigovati kontaktnim lećama, osim same prodaje istih, od nas ćete dobiti i sve upute o načinu održavanja i čuvanja leća jer je to presudan faktor za održavanje zdravlja oka kod pacijenata koji se odluče na ovakvu korekciju vida.

Usluge u optici radi iskusno osoblje sa preko 15 godina iskustva u ovoj oblasti. a saradnju realiziramo sa renomiranim firmama koje su dugo godina prisutne na našem tržištu i poznaju i prate sve potrebe naših pacijenata. 

MicrosoftTeams-image (12).png

U našoj optici moći ćete za sebe odabrati jedan od brojnih modela naočala najrazličitijih svjetskih proizvođača. Vodili smo računa da budemo orijentisani prema svim kategorijama stanovništva tako da će u našim modelima moći uživati svi: i modni sladokusci i oni kojima je bitna praktičnost. Od djece do naših najstarijih sugrađana, svi će moći pronaći nešto za sebe.

Naše iskusno osoblje će svakog klijenta savjetovati koji je to okvir i vrsta leća koji mu najbolje odgovaraju vodeći računa o dnevnoj rutini i vidnim zahtjevima te načinu života svakog pojedinačno.

MicrosoftTeams-image (6).png
Mirela Mujabašić


Optičar optometrista, izvršna direktorica Lacrima optike


Edukacija:

2012: Privatna srednja optičarska srednja škola „Paščan“ Novi Sad, zvanje optičar optometrista

2005: Srednja medicinska škola-smjer optičarski tehničar


Područja rada:

kontaktologija, refraktometrija, kvalitet materijala, način izrade i ugradnje dioptrijskih i zaštitnih leća. 

bottom of page